FAQ

Wat is Mooistejurkjes.nl?

Op Mooistejurkjes.nl vind je het grootste aanbod jurkjes online. Onze site biedt een collectie van jurkjes die online te koop zijn bij verschillende webshops. We zijn dus zelf geen winkel en verkopen zelf geen producten, maar linken je alleen door naar de shop waar je jurkjes kunt aanschaffen.

Hoe kan ik jurkjes bestellen?

Wij verkopen zelf geen jurken, maar linken je door naar de webshop waar je jurkjes kunt aanschaffen. Als je de goeie jurkjes hebt gevonden op Mooistejurkjes.nl klik je op de oranje/roze knop naast de artikelen om naar de webshop te gaan waar de producten worden verkocht.

Nieuw jurkje nodig
Vind jouw nieuw jurk online op MooisteJurkjes.nl

De prijs klopt niet, hoe kan dit?

Staat de prijs niet goed vermeld op Mooistejurkjes.nl? Helaas zijn we hierin afhankelijk van de informatie die de webshops aan ons doorgeven. Indien de informatie op Mooistejurkjes.nl afwijkt van de informatie op de website van de webshop die de jurkjes aanbiedt, is de informatie op de website van de desbetreffende webshop leidend.

Wat zijn de levertijd en verzendkosten?

Op Mooistejurkjes.nl staan jurkjes verzameld van circa 15 verschillende webshops. De levertijd en verzendkosten verschillen per shop. Bij ieder artikel staat vermeld van welke webshop het is, hoe hoog de verzendkosten zijn en hoe lang de levertijd gemiddeld is.