Kinder Petticoat model 615 Felroze

Kinder Petticoat model 615 FelrozePerfect voor elke gelegenheid, of het nu een feestje is of een bruiloft. Geeft de jurk of rok extra volume. Deze kinderpetticoats zijn van lichte kwaliteit, zacht en toch stevig. De elastische band in de taille zorgt ervoor dat de petticoat comfortabel zit en niet afzakt.

€29.00
 

Related Products

Billion Dollar Baby Dress, Red

Billion Dollar Baby Dress, Red
€199.00

Elegante retro jurk in volledig rood van Stop Staring!, gemaakt van hoge kwaliteit stretch millennium nylon bengaline. Jurk heeft wikkel twist in de buste lijn die elke buste intensiveert, een klein mouwtje, flatterende plooien op de taille lijn en een strakke rok die net over de knie valt met een sexy split aan de achterzijde.Deze vintage geïnspireerde jurk is altijd geweldig! Voor elke dag: ochtend, middag en avond.

Grace Dress, Red/Black Flocking

Grace Dress, Red/Black Flocking
€149.00

Rood-zwarte jurk van Pinup Couture bewerkt met de flocking techniek. Jurk heeft een hartvormige geplooide buste lijn en shouderbanden die hoog op de schouders liggen voor een liftend effect. Met wijde, geplooide cirkel rok geschikt voor een petticoat (25").

Bunny Dress, May Day Black

Bunny Dress, May Day Black
€69.00

Katoenen retro halter-nek jurk van Hell Bunny, in zwart met kleurige bloemenprint. Jurk valt mooi laag op de rug, halter nek kan zelf geknoopt worden. Wijde cirkelrok geschikt voor een petticoat (25") en een bijpassende riem met een zwarte plastic gesp. Deze jurk geeft het fifties zandloper effect d.m.v. de wijde rok (zeker met petticoat) en de riem in de taille. Mooi voor elk figuur.